Reglement

Wij spreken Italiaans, Engels, Duits en Frans
Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 12:30 uur en van 15:00 tot 19:30 uur
Campinggasten die ‘s morgens voor 09:00 uur vertrekken kunnen de avond ervoor afrekenen. Bezoekers worden verzocht om voor 12:00 uur te vertrekken. Na dit tijdstip wordt er een extra dag berekend.
U kunt over uw bungalow, chalet of mobilhome beschikken vanaf 16:00 op de dag van aankomst en dient deze te verlaten voor 10:00 uur ‘s morgens op de dag van vertrek.
Inschrijfprocedure: Na het afgeven van de paspoorten van alle campinggasten ontvang u een kaart. De gasten dienen het aantal personen in het gezin en de juiste verblijftijd te vermelden. En het reglement te lezen en te aanvaarden.
U kiest samen of na toezegging van een receptiemedewerker een plek op de camping.
De directie beslist wie toegang heeft tot de camping. Personen kunnen geweigerd worden in geval van het niet aanvaarden van ons reglement of door een te groot aantal bezoekers of ongewenste personen. De directie gaat over deze punten niet in discussie.
Onze gasten maken op eigen risico gebruik van het zwembad, sportkampen en andere. De directie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstallen of natuurrampen.
Ons receptiepersoneel is altijd beschikbaar voor advies en informatie. Beschikbare faciliteiten zijn (sommige tegen betaling): wisselen van geld, fietsverhuur, veilige opbergplaatsen, fax en post en het boeken van excursies tijdens het hoogseizoen.
Cheques worden niet geaccepteerd zonder toestemming van de manager.
Daggasten: bezoekers zijn niet toegestaan, behalve met toestemming van het management. Gasten dienen hun identiteitsbewijs te laten zien, betalen de dagelijkse vergoeding en dienen de camping te verlaten voor 21:00 uur.
Het is verboden om vuil te deponeren buiten de daarvoor geplaatste vuilnisbakken of containers
Het is verboden zich te wassen bij kraantjes op het terrein
Het is verboden een kampvuur te maken op het terrein
Het is verboden om gaten of kanalen te graven en op andere staanplaatsen uw voorwerpen te leggen of deze anderzins te gebruiken
Campinggasten moeten zelf op hun eigendommen letten. De directie is niet verantwoordelijk voor vandalisme of diefstal. Kostbaarheden kunt u kwijt in de kluis van de receptie.
Het is verboden om strijkijzers, elektrische vuren en frigos te gebruiken omdat de vrije KW alleen bestemd is voor verlichting.
U wordt geacht de bungalows, chalets en mobilhomes achter te laten in dezelfde staat zoals u deze heeft aangetroffen. Anders zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht voor schoonmaak, vermiste voorwerpen of aangebrachte schade.
Het gebruik van douches warm of koud, elektriciteit op de camping is gratis. Andere gratis diensten voor onze campinggasten zijn: kampeer service, volleybal, beachvolley, voetbal, speeltuintje, bocce, zwemmen, animatieteam.
De rusttijden op de camping zijn van 13:00 tot 15:00 uur en van 24:00 tot 07:00 uur. Het is niet toegestaan tijdens deze rustperiode met de auto de camping op te gaan (check-in, behalve noodsituaties en alleen na toestemming van het management).
Campinggasten dienen hun auto te parkeren op de parkeerplaats voor de receptie. Buiten deze tijden mag er alleen stapvoets worden gereden op de camping. Zij die buiten deze tijden terugkomen kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats en te voet naar hun standplaats gaan.
Tennis en basketball is elke dag geopend van 09:00 tot 19:00 uur. Het gebruik hiervan is gratis. Het is belangrijk om rackets en tennisballen mee te nemen. Iedereen moet gebruik kunnen maken van deze faciliteiten op een acceptabele manier. Het personeel van de camping kan wedstrijden een activiteiten organiseren op bepaalde dagen.
De zwembaden zijn elke dag open van 09:00 tot 19:00 uur. Het gebruik hiervan is gratis. Het dragen van een badmuts is verplicht. De campinggasten moeten zich op een acceptabele manier gedragen (niet duiken of springen, niet schreeuwen, geen muziek). Gevraagd wordt om dit zeker niet te doen tijdens de rusttijden op de camping. Als u deze regels niet accepteert wordt u direct van de camping verwijderd. Kinderen moeten onder toezicht van hun ouders zijn.
Waterfietsen en kano’s kunnen bij de badmeester gehuurd worden.
Restaurant is dagelijks geopend van 12:00 tot 14:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur. Buiten dit tijdstip wordt er alleen aan de bar fast-food geserveerd. Een uitgebreid menu a la carte geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met typische streekgerechten op basis van vlees, vis of een van onze overheerlijke pizza’s. Tevens hebben wij een afhaalservice.
Bar en winkel zijn geopend van 08:00 tot 22:00 uur. In het hoogseizoen van 08:00 tot 24:00 uur. De bar is het ontmoetingspunt van de camping . In de market zijn volgende producten te koop vers brood, melk, verse eieren, verse groeten (alleen Juli en Augustus ) en andere algemene dagelijkse producten. U kunt ook terecht voor telefoonkaarten, postzegels en campinggas. In de market zijn ook souveniers van camping Badiaccia te koop. Beschikbare diensten (sommige tegen betaling ) munten voor wasmachine, diepvries voor koelelementen, munten voor video- spelletjes .
Tafeltennis is elke dag geopend van 09:00 tot 12:30 en van 15:30 tot 24:00 uur. Gevraagd wordt om niet te luidruchtig te zijn.
EHBO eerste hulp of medicijnen zijn beschikbaar bij de receptie. Voor ernstige gevallen is het dichts bijzijnde ziekenhuis in Castiglione del Lago, telefoonnummer 07595261.
Toiletten: Schoonmaak de schoonmaakploeg zal een bordje neerzetten om aan te geven tot waar u zich mag begeven . U wordt vriendelijk verzocht dit te respecteren en alleen die ruimte te gebruiken die wordt aangegeven .
De campinggasten zijn verplicht zich aan dit reglement te houden . Zo niet dan is de directie bevoegd om deze van de camping te verwijderen. Ook is de directie bevoegd om gasten te weigeren die dit reglement niet aanvaarden . De directie en het personeel wensen u nog een prettig verblijf.

Boek nu uw vakantie bij Camping Badiaccia!