Over Badiaccia

Badiaccia ligt direct gelegen aan de oever van het “Lago Trasimeno” en wordt omringd door de bloeiende heuvels van Toscane en het groene Umbrië. 
 

Campig aan het meer van Trasimeno

Het is de ideale plek als u op zoek bent naar een interessante, plezierige en ook ontspannen vakantie in een zeer vriendelijke omgeving. 

Onze camping biedt een perfect uitgangspunt voor excursies naar archeologische en culturele plaatsen als Florence, Siena, Assisi, Perugia en Cortona. Maar ook Rome is goed bereikbaar.

Schaduwrijke plaatsen

Het campingterrein biedt schaduwrijke en afgebakende plaatsen van verschillende groottes. Deze plekken voor caravans en tenten zijn voorzien van gratis elektriciteit  (4 ampère). De nieuwe toiletgebouwen zijn gebouwd onder hoge technische en energiebesparende criteria.

Camping Badiaccia beschikt ook over verschillende soorten vakantiehuisjes en bungalows. Ze zijn allemaal uitgerust met airco en verwarming. Het is een perfecte keuze voor gezinnen die een vakantie willen hebben met luxe en comfort.

Faciliteiten voor jong en oud

Er zijn veel gratis voorzieningen aanwezig op de camping zoals warme douches, een privéstrand, 2 zwembaden, tennisbaan, strandvolley, voetbal, basketbal, jeux de boules, minigolf, een speeltuin, tv ruimte, fitness en gratis wifi. 

Het animatieteam zal gedurende het hoogseizoen de kinderen vermaken. Zo is er een kleuterclub en worden er dagelijks shows, toernooien en dansavonden georganiseerd. 
 

Boek nu uw vakantie bij Camping Badiaccia!