Kindvriendelijke camping in Toscane

Tussen de heuvels van Umbrië en Toscane ligt Camping Badiaccia. Een familiecamping met veel faciliteiten voor kinderen waaronder een zwembad, peuterbad, tafeltennis, voetbalveld, midgetgolf en een tennisbaan. Gedurende het hoogseizoen is er een animatieteam die iedere dag de kinderen goed weet te vermaken! In de vorm van activiteiten zoals sport, spel en dans.

Zwembad en peuterbad voor de kids

Camping Badiaccia beschikt over twee zwembaden waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Het zwembad is omgeven door een grasveld en de ligbedden en parasols zijn ook gratis te gebruiken. Het zwembad is door iedereen de hele dag te gebruiken en het dragen van een muts is verplicht. Zoals hiernaast is afgebeeld kunt u het peuterbad zien. Dit kleine zwembad is voor de allerkleinsten en bevindt zich op de grote groene ligweide vlakbij het meer. 

Toscane

Toscane heeft alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie. Deze regio wordt beschouwd als een van de mooiste regio’s van Italië. Denk aan het prachtige landschap met olijfbomen, wijnranken, zonnebloemen en cipressen. In Toscane vindt u de mooiste middeleeuwse dorpen en steden die vol ziten met geschiedenis en cultuur. De hoofdstad van Toscane is Florence. Een bezoek aan deze plaats is zeker aan te bevelen. Vanaf Camping Badiaccia is het zo’n 90 kilometer rijden. 

Animatieteam gedurende het hoogseizoen

Het animatieteam wordt ingezet gedurende het hoogseizoen en is er voor het vermaak van de kinderen. Dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een miniclub met knutselen voor de allerkleinsten en sport en spel voor de oudere kinderen. Ook ouderen kunnen meedoen tijdens aquagym in het zwembad. In de avond is er vaak muziek en dans en zijn er geregeld voorstellingen. Wij proberen er ieder jaar voor te zorgen dat er iemand in het animatieteam Nederlands spreekt.

Hond vriendelijke camping Toscane

Wilt u kamperen op Camping Badiaccia en neemt u uw hond mee? Ook dan bent u meer dan welkom! Uw huisdier is toegestaan maar wij verzoeken u vriendelijk om u aan een aantal regels te houden. Honden dienden aangelijnd te blijven en het is verboden om uw hond uit te laten bij de zwembaden, de bar, het restaurant en het strand. Buiten het hek van de camping begint een mooie wandel- en fietsroute waar u ook samen met uw hond een mooie wandeling kunt maken. Let er altijd op dat u poepzakjes bij u heeft.

Boek nu uw vakantie bij Camping Badiaccia!