Een kindvriendelijke camping in Umbrië

Gaat u kamperen met het gezin? De regio Umbrië heeft heel veel te bieden voor zowel volwassenen als kinderen. En zeker op onze camping Badiaccia zijn er veel faciliteiten voor jong en oud. Deze kindvriendelijke camping ligt direct aan het meer van Trasimeno en staat bekend om haar gastvrijheid en vele gratis faciliteiten.

Kidsclub en animatie

Speciaal voor de kinderen is er een kidsclub en een animatieteam. Het hele hoogseizoen staat er een professioneel team klaar om de kinderen te vermaken met spelletjes, toernooien, dans en muziek. Voor de allerkleinsten is er een miniclub.

Ook als het gaat om sport en spel is er van alles te beleven op de camping. Er zijn verschillende speeltoestellen, een midgetgolf en een podium waar ook dansvoorstellingen worden gehouden. Op de grote weide bij het strand is een voetbal- en volleybalveld en een peuterzwembad. Achter het grote zwembad ligt een tennisbaan.

Een prachtige omgeving om te verkennen

Umbrië is een prachtige regio die veel moois te bieden heeft. Ook voor de kinderen is het een mooie ervaring om de omgeving te bekijken en de Italiaanse cultuur te leren kennen.

Rondom het meer zijn er leuke plaatsen die u kunt bezoeken zoals Castiglione del Lago, Passignano en Tuoro. Er zijn in de omgeving leuke markten te bezoeken (bijvoorbeeld in Castiglione del Lago) en er is een mooi en groot Outlet Center (Valdichiana Outlet Village) waar u zich met de kids wel een dagje kunt vermaken. Veel winkels van bekende merken, leuke restaurants en ook een gedeelte om te spelen.

Vanaf Castiglione del Lago en Passignano gaan er veerboten naar twee van de drie eilandjes op het meer. Ook erg leuk om te doen!

Lago Trasimeno

De kinderen kunnen zich zeker vermaken in het meer van Trasimeno. Camping Badiaccia ligt direct aan het meer en beschikt over een prive strand en gratis ligbedden en parasols. Vanaf het strand loop je zo op de steigers naar het water!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top